Calbolive Franse Extra Vierge Olijfolie (EVO) gecertificeerd!

Calbolive Franse Extra Vierge Olijfolie (EVO) gecertificeerd!

Met een label van het Olijfolie Instituut weet je zeker dat het product een Extra Vierge Olijfolie (EVO) is, dat je krijgt waar je voor betaalt en dat het goed zit op het gebied van:

  • Echtheid
  • Kwaliteit
  • smaak

Je vindt deze kenmerken terug in het keurmerk dat aan CALBOLIVE franse olijfolie is toegekend door het Olijfolie Instituut in ‘s Hertogenbosch:

Garantie voor Extra Vierge Olijfolie van bovengemiddelde kwaliteit als het gaat om smaak, complexiteit en harmonie

Deel dit bericht

Lees meer berichten

Kooktips

Kooktips: Bruschetta & Spaghetti Aglio e Olio

Wilt u een olijfolie met een smaakje, doe dan ruim voor het koken
in een schaaltje olijfolie met bijvoorbeeld: knoflook, basilicum en
een snufje zout, rozemarijn, tijm, chilipepers.
U heeft dan olijfolie met een pure knoflook smaak of basilicum of
rozemarijn. Ook kunt u een mengsel maken van verschillende
kruiden door elkaar. Ook lekker om met een broodje te dippen.