Calbolive Franse Extra Vierge Olijfolie (EVO) gecertificeerd!

Calbolive is door het olijfolie instituut in Den Bosch gecertificeerd voor het product Extra Vierge Olijfolie (EVO).

De Olijfolie van Calbolive is door het Olijfolie Instituut in ‘s-Hertogenbosch gewaardeerd met een certificering voor hoge kwaliteit Extra Vierge Olijfolie (EVO).

Met een label van het Olijfolie Instituut weet je zeker dat het product een Extra Vierge Olijfolie (EVO) is, dat je krijgt waar je voor betaalt en dat het goed zit op het gebied van:

  • Echtheid,
  • Kwaliteit en
  • Smaak.

Je vindt deze kenmerken terug in het keurmerk dat aan Calbolive franse olijfolie is toegekend door het Olijfolie Instituut in ‘s-Hertogenbosch:

“Garantie voor Extra Vierge Olijfolie van bovengemiddelde kwaliteit als het gaat om smaak, complexiteit en harmonie.”

 

Over het Olijfolie Instituut
Door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is de panelleider van het Instituut voorgedragen bij de Europese Unie, welke deze heeft voorgedragen bij de International Olive Council in Madrid. Dit is de overkoepelende organisatie die zorgdraagt voor de regelgeving op het gebied van olijfolie.

Calbolive Franse Olijfolie Gecertificeerd door Olijfolie Instituut

Deel dit bericht

Lees meer berichten

Kruidenmandje Franse Olijfolie
Kooktips

Kooktips: Bruschetta & Spaghetti Aglio e Olio

Wilt u een olijfolie met een smaakje, doe dan ruim voor het koken
in een schaaltje olijfolie met bijvoorbeeld: knoflook, basilicum en
een snufje zout, rozemarijn, tijm, chilipepers.
U heeft dan olijfolie met een pure knoflook smaak of basilicum of
rozemarijn. Ook kunt u een mengsel maken van verschillende
kruiden door elkaar. Ook lekker om met een broodje te dippen.